Alte știri

(video) Terapie prin bătaie? Momentul în care un pacient este bătut cu bastonul de către un agent de pază chiar în ambulanță

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate, a fost bătut cu cruzime de către paznicii unui spital din Chișinău. Acest lucru este confirmat de imaginile video surprinse de către un martor.

Incidentul s-a produs pe 7 aprilie, la spitalul din sectorul Râșcani al Capitalei, transmite Știri.md.

Imaginile video cu momentul în care paznicii lovesc bărbatul au fost expediate la adresa redacției noastre de autorul imaginilor.

Potrivit lui, bărbatul aflat în stare de ebrietate nu putea să iasă singur din ambulanță, astfel angajații spitalului l-au bătut pe bărbat.

Locuitorul Chișinăului se arată indignat de atitudinea agenților de pază.

„Astfel de oameni, în primul rând, trebuie să fie verificați mintal, apoi angajați”, a comentat bărbatul.

Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime a confirmat pentru Point.md că pacientul a fost transportat la spital cu un echipaj de ambulanță în stare de ebrietate.

Echipajul a fost chemat în curtea unui bloc locativ din sectorul Râșcani. Acesta se afla la pământ. Ajuns la spital, pacientul avea un comportament agresiv față de personalul medical. Tânărul a atacat un doctor, i-a rupt halatul. Astfel, medicii au chemat un angajat al serviciului de pază al Spitalului. Dar, de asemenea, acest angajat nu a reușit să-l liniștească, așa că a fost solicitată poliția”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Potrivit comunicatului, în video nu apar angajații spitalului „Sfânta Treime”.

Administrația spitalului susține că pacientul avea nevoie de o instituție medicală de alt profil, astfel acesta a fost transportat către o altă instituție medicală.

loading...

Comments are closed.