VIDEO // Terenul și clădirile Spitalului ”Toma Ciorbă” vor fi transmise structurilor ONU, susține Renato Usatîi

Terenul pe care se află Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și clădirile acestei instituții, majoritatea cu importanță istorică, urmează să fie transferate către structurile Organizației Națiunilor Unite, potrivit declarațiilor lui Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru. Această afirmație a fost făcută în cadrul unui interviu.

“Referitor la optimizarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și a Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile, scopul este ca terenul să fie transferat către ONU fără a fi necesară o licitație sau vreun tender, astfel încât aceasta să-și poată construi propriul sediu acolo. Terenul a fost deja promis de către autoritățile noastre, iar acest lucru este planificat să aibă loc după Revelion. În alte țări, un astfel de demers ar fi provocat deja ample proteste”, a declarat Usatîi.

Menționăm că Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, a propus comasarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și a Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile. Inițiativa a fost criticată de către opinia publică, iar medicii și personalul medical din cadrul acestor instituții protestează.

Până în acest moment, Ministerul Sănătății nu a comentat declarația lui Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share