Social

(VIDEO) TERIBIL: Doi frați din Nisporeni au fost bătuți de propriul tată cu o sârmă până la sânge!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tată și-a bătut cu bestialitate cei doi feciori ai săi, până când unul dintre aceștia a ajuns la spital. Acesta le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, dar și cu un fir de sârmă. Motivul pentru care tatăl a recurs la un asemenea gest ar fi faptul că fiul mai mare nu frecventează orele la gimnaziu.

Așa a ajuns la spital băiatul în vârstă de 13 ani, ai cărui spate este plin de leziuni, iar chipul desfigurat. Acesta a mărturisit că nu este pentru prima dată când este bătut de propriul tată. Băiatul spune că timp de o oră a suportat un adevărat calvar. Acum acesta este internat la Spitalul Raional.
 

„Eu am venit de la școală, m-am dus la bunica și m-am dus la un om să tai lemne și tata m-a chemat acasă să tai lemne ca să facem focul. Dar el ne-a mințit și ne-a chemat în casă și a început să ne bată. De la școală a auzit că nu ascultăm, ne jucăm la telefon la lecții. Am încercat să ies afară să fug de el, dar nu mi-a dat voie”, a pus băiatul.

sursa: Canal 2

Deși nu poartă nici o vină, nemilos, tatăl, și-a descărcat nervii și pe fratele mai mic, care a spus că îi era frică să strige după ajutor. „Pe dânsul îl bătea mai mult cu pumnii, cu picioarele, cu palma. Nu, de ce? Avea să ne bată mai tare”, a spus fratele băiatului.
 
Mama copiilor povestește cu lacrimi în ochi despre cele întâmplate. Femeia afirmă că loviturile au fost atât de dure întrucât draperiile erau pline de sânge. „Eu întorcându-mă de la Nisporeni, când am intrat în verandă, băiatul al doilea stătea în picioare, perdelele le văd numai sânge și îl întreb deodată ce s-a întâmplat? Mă duc la bucătărie, nu aveți idee cum l-am găsit pe cel mai mare, îi straniu de tot cât de tare este bătut”, a povestit mama copiilor.
 
Cazul este investigat de oamenii legii. Tatăl celor doi copii riscă 15 zile de arest, dosar penal sau chiar 6 ani de pușcărie.
loading...

Comments are closed.