(video) Tinerii din Orhei au mulțumit Partidului Șor pentru modernizarea orașului și urările de bine cu ocazia Zilei Studentului

De Ziua Internațională a Studenților, Partidul Șor le urează tinerilor o studenției frumoasă.

Cu această ocazie, tinerii care-și fac studiile la unul din cele două colegii din localitate – Pedagogic și cel de Medicină, s-au filmat într-un spot de felicitare. Imagini video cu tineri frumoși, pozitivi și veseli, cu străzi și parcuri modernizate, cu menționarea oportunităților pe care le au studenții deja de 3 ani, dar și cu superbe priveliști de la înălțime a orașului Orhei.

“Orhei, orașul care de trei ani îmi oferă atâtea oportunități. Aici fiecare nouă zi începe cu o nouă realizare, și asta inspiră. Dimineața mea începe cu tradiționala cafea studențească și cu wi-fi-ul gratuit din cămin și oraș”, povestește unul din studenții care-și face studiile la Orhei.

Tânărul enumeră locurile frumoase din localitate și modul cum se distrează și se odihnesc studenții. Unul din locurile preferate de studenți este parcul Ivanos, o oază de natură în inima orașului, care a fost modernizat și a devenit un loc mai plăcut și mai prietenos cu orheienii. “Aici natura și frumusețea sunt valorificate la maxim. Iar noi, cu cei mai bravi colegi, simțim cu adevărat viața studențească: povestim, cântăm și glumim cât ne țin burțile”, povestește tânărul student de la Orhei.

De asemenea, tinerii se consideră norocoși că sunt studenți la Orhei. “Să aveți și voi o studenție frumoasă ca în Orhei”, este mesajul studenților din Orhei.

Total
0
Shares
Total
0
Share