Alte știri

(VIDEO) Tinerii din PDM au organizat cel mai tare flashmob din țară. Iată cu ce ocazie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tinerii Democrați (TD), structura de tineret a Partidului Democrat din Moldova (PDM), au organizat la finele lunii august Trofeul Democrației, o competiție politico-sportivă în aer liber care a devenit o tradiție, spun ei.

Membrii din toate raioanele Moldovei și-au dat întâlnire în acest an la Ivancea, o tabără din Orhei, unde timp de 3 zile au petrecut un amplu program de activități sportive, offline-uri cu liderii partidului, deputați și miniștri, plus multă socializare. La final, TD în frunte cu președintele Alexandru Cauia, au făcut un flashmob inedit, așa cum puteți vedea din acest video.

Prezent la eveniment, Vlad Plahotniuc a scris pe pagina sa de facebook: „Energie, entuziasm, forță – acestea sunt impresiile pe care Organizația de tineret a PDM mi le reconfirmă la fiecare întâlnire pe care o avem.

Nu am uitat să le mulțumim celor care acum 26 de ani au contribuit la obținerea și proclamarea Independenței Republicii Moldova. Mă bucur că tinerii au șansa de a trăi astăzi într-o țară liberă.

Felicitări, dragi tineri democrați. Sunteți cea mai puternică Organizație de tineret!”

loading...

Comments are closed.