Externe

(video) Toronto | O camionetă a intrat în mulțime: 10 morți și 15 răniți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nouă persoane și-au pierdut viața și alte 16 au fost rănite, luni, în orașul canadian Toronto, după ce o camionetă de culoare albă a intrat într-un grup de trecători, transmite digi24.ro.

ACTUALIZARE  00.21. Momentan nu sunt informaţii că printre victime ar fi şi cetăţeni români, anunță Ministerului Afacerilor Externe.

ACTUALIZARE: Bilanț oficial, anunțat de poliție: 10 morți și 15 răniți. 


ACTUALIZARE. Numărul morților a ajuns la cinci, anunță un post de radio local.


ACTUALIZARE. Prima reacție a premierului Canadei. „Suntem cu inima alături de cei care au avut de suferit”, a spus Justin Trudeau, precizând că va face noi declarații pe măsură ce va afla mai multe despre incidentul din Toronto.


ACTUALIZARE: Camioneta a intrat pe trotuar și a început să-i pună la pământ pe trecători, unul câte unul, a povestit unul dintre martorii oculari. „A distrus viețile multor oameni”, a adăugat acesta.


ACTUALIZARE. Poliția din Toronto spune că șoferul camionetei a fost prins, potrivit Reuters. El se află în custodia autorităților și urmează să fie interogat.

Poliția anunță că șoferul a fugit. Presa canadiană susține că sunt între 8 și 10 răniți. Nu se știe încă dacă a fost un act deliberat sau dacă șoferul, pur si simplu, a pierdut controlul mașinii.

O linie de metrou a fost închisă, iar populația este îndemnată să evite zona.

În fotografiile postate pe rețelele de socializare se pot vedea mai multe persoane întinse pe asfalt, anunță, CTV News, care transmite LIVE de la fața locului.

 

loading...

Comments are closed.