Social

(video) Tradiție înafara granițelor! Polițiștii de frontieră din Republica Moldova și România și-au dăruit mărțișoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră din România şi ai Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova s-au întâlnit în prima zi de martie la mjlocul podului rutier Albiţa-Leuşeni şi şi-au dăruit mărţişoare şi flori.

„În spiritul bunei cooperări pe care Poliţia de Frontieră Română o are cu Poliţia de Frontieră din R. Moldova, anul acesta, la 1 Martie, pentru al treilea an consecutiv, la mijlocul podului rutier Albiţa-Leuşeni, reprezentanţi ai celor două autorităţi de frontieră s-au întâlnit pentru a saluta împreună venirea primăverii şi pentru a–şi oferi simbolic un mărţişor. În ciuda gerului aspru și vântului puternic, momentul a fost plin de tinereţe, prospeţime şi căldură, producând emoţii vii şi zâmbete calde de ambele părţi ale râului Prut. Să nu uităm că anotimpurile vin şi trec, însă fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp… Să încercăm să păstrăm veşnic în sufletul nostru PRIMĂVARA!”, se menţionează pe pagina de Facebook a Poliţiei de Frontieră Română. Acesta este cel de-al treilea an consecutiv când poliţiştii de frontieră de la Albiţa-Leuşeni sărbătoresc împreună ziua de 1 martie.

„Practicile culturale asociate Zilei de 1 Martie” se regăsesc, începând cu decembrie 2017, pe Lista Reprezentativă UNESCO a patrimoniului imaterial al umanităţii, dosar comun al României,
Republicii Moldova, FRI Macedonia şi Bulgariei.

loading...

Comments are closed.