Social

VIDEO // Trei bărbați din Ialoveni s-au apucat de contrabandă cu țigări, dar au fost prinși la frontieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Direcției Sud a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu polițiștii de frontieră, sub conducerea procurorilor PCCOCS au destructurat un grup infracțional, care a încercat să scoată din Moldova spre România peste 240.000 țigări de contrabandă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Tentativa acestora a avut loc în amiaza zilei de miercuri, la punctul de trecere a frontierei din Cahul, în locurile speciale amenajate a două automobile, cu numere de înregistrare din România. Marfa a fost indisponibilizată, iar cele două mijloace de transport au fost ridicate, ca și bunuri folosite la comiterea infracțiunii.

Bănuiții sunt trei bărbați, care sunt la prima abatere și au vârste de 27, 47 și 53 de ani. Aceștia sunt din Ialoveni, iar cel mai în vârstă și cel mai tânăr sunt tată și fiu. Desfășurarea activității ilegale a bănuiților a fost monitorizată timp de două luni, astfel încât urmărirea penală va continua și în privința altor complici ai acestora. Între timp, procurorii PCCOCS urmează să determine necesitatea aplicării arestului preventiv în privința celor trei, care pe parcursul investigațiilor se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

loading...

Comments are closed.