Editoriale

VIDEO: Trei cetățeni ai Republicii Moldova și un cetățean al României prinși cu droguri în valoare de 1 500 000 de Euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Captură de 20 kilograme de heroina, al cărora valoare pe piața neagră ajunge peste 1 500 000 Euro.

În România s-au derulat acțiuni anti-drog la București, Județele Călărași, Ialomița și Constanța. În urma amplelor acțiuni polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu cei din Direcția Operațiuni Speciale dar și Procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.  cercetează trei cetățeni ai Republicii Moldova dar și un cetățean român, suspectați de trafic de droguri și trafic internațional de droguri în proporții deosebit de mari.

În fapt, aceştia sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chişinău, în vederea comercializării de către membrii reţelei, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe”, a transmis, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române, scrie stirileprotv.ro.

În urma verificărilor au fost confiscate 20 kilograme de heroină cu valoarea de piață care ajunge la peste 1 500 000 de Euro, dar și mai multe mijloace bănești în Euro, USD, Lire Turcești, Lei moldovenești și românești.

loading...

Comments are closed.