Alte știri

VIDEO // Trei cocostârci au fost salvați de pompierii din Căușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei cocostârci au fost salvați de pompierii Direcției situații excepționale Căușeni, după ce aceștia au căzut din cuib și riscau să moară. Cazul a fost înregistrat pe 6 iulie în localitatea Fârlădenii Noi, raionul Căușeni, informează TV6.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit localnicilor puii de pasăre au căzut din cuibul lor din cauza vântului puternic și a precipitațiilor abundente din ultimele zile. Oamenii au chemat salvatorii pentru a prelua cocostârcii întrucât aceștia nu puteau rămâne fără îngrijire.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care a stabilit că unul dintre cocostârci a avut de suferit. Angajații IGSU au preluat păsările, iar pe parcursul nopții acestea au avut grijă fiind adăpostite la sediul Direcției.

Dimineața cocostârcii au fost aduși la Grădina Zoologică din capitală, unde au fost preluați de angajați instituției.

Aici păsările vor rămâne în siguranță pentru ulterioare îngrijiri. Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021, angajații Inspectoratului au intervenit în 245 de situații pentru salvarea animalelor.

Citește și: În urma ploilor torențiale, au fost pierdute mai multe numere de înmatriculare. Unde se pot adresa proprietarii

loading...

Comments are closed.