Alte știri

VIDEO // Trei tineri cu vârstele de 19 ani și 20 de ani, cercetați penal pentru jaf stradal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trei tineri cu vârstele de 19 ani și 20 de ani originari dintr-o localitate din r. Criuleni, au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. De menționat faptul că individul în vârstă de 19 ani nu este la prima abatere fiind cercetat penal pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În noaptea de 03 august, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana, a fost sesizat de către un tânăr, comunicând că în timp ce se deplasa pe str. Văduleni din or. Vadul lui Vodă, a fost atacat de trei indivizi și în mod deschis deposedat de bunurile materiale. Imediat la solicitarea tânărului forțele de ordine au reacționat cu deplasarea la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul comiterii infracțiunii tânărul a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu de el s-a apropiat trei indivizi necunoscuți lui și aplicând forța fizică au început să îl lovească în diferite regiuni ale corpului și în mod deschis i-au sustras telefonul mobil de model ,,Samsung A6”, portmoneul în care se aflau mijloace banești. Tânărul a estimat prejudiciul cauzat la 4 000 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 187 C.P. RM

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală efectuate de polițiști, indivizii în comiterea infracțiunii au fost identificați, localizați și reținuți. Totodată în cadrul acțiunilor de urmărire penală au fost dispuse percheziții autorizate la domiciliile indivizilor, unde au fost depistate și ridicate bunurile sustrase. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Conform legislației în vigoare pentru fapta comisă tinerii riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.