VIDEO // Turcii au pregătit formatori pentru Ministerul Afacerilor Interne de la Chișinău. Ce au învățat moldovenii la Ankara

 

Delegația Ministerului Afacerilor Interne condusă de Secretarul general adjunct, Vladislav Cojuhari, a participat la cursul de instruire „Safe driving techniques”, organizat în perioada 24-30 martie 2024 în Ankara, Turcia.

Scopul acestui curs a fost pregătirea formatorilor care să ofere la rândul lor angajaților MAI, cunoștințe și abilități esențiale pentru conducerea defensivă.

Acest tip de conducere a autovehiculelor reprezintă o abordare proactivă și implică anticiparea și reacționarea la situații potențial periculoase în trafic, înainte ca acestea să devină o amenințare reală.

Metoda este centrată pe prevenirea accidentelor și reducerea riscurilor în trafic cu scopul protejării societății, măririi eficienței în intervenții și asigurării siguranței personale a angajaților.

Implementarea tehnicilor de conducere defensivă, este încă un pas eficient prin care angajații MAI pot menține un mediu sigur pentru comunitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share