(Video) Ultima oră: Consiliul Superior al Procurorilor a declarat inadmisibilă sesizarea lui Năstase pe numele lui Harunjen!

Consiliul Superior al Procurorilor a declarat inadmisibilă sesizarea lui Năstase pe numele lui Harunjen, procuratura generala, eduard harunhen in spital, andrei nastase maia, alianta acum psrm, demisia harunjen, 

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a declarat inadmisibilă sesizarea depusă de Andrei Năstase pe numele lui Eduard Harunjen. “CSP nu are contepențe de a se expune”, a declarat președintele comisiei, Angela Motuzoc, informează Protv.md. 

Amintim că în urmă cu câteva zile, șeful MAI Andrei Nastase a solicitat ca Consiliului Superior al Procurorilor să dispună înregistrarea sesizari împotriva Procurorului General in Registrul nr.1 al CSP și să desemneze în conformitate cu art. 270 alin.(7) din Codul de procedura penala și art.34 alin.(5) din Legea cu privire la Procuratura un procuror sau un grup de procurori care să examineze plângerea și să porneasca urmărirea penala împotriva Procurorului General pentru coparticipare la uzurparea puterii de stat.

Mai jos vedeți ședința Consiliul Superior al Procurorilor LIVE:

Total
0
Shares
Total
0
Share