Alte știri

(Video) Ultima oră! Filip și Candu au anunțat poziția PDM: Suntem pregătiți de alegeri anticipate!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidele nu au reușit să depășească criza politică, nu au putut forma o majoritate, prin urmare Parlamentul urmează să fie dizolvat și în Moldova se vor organiza alegeri anticipate.

În acest context, liderii PDM au ieșit într-un briefing de presă și au anunțat că Partidul Democrat este pregătit de alegerile anticipate. Totodată, democrații și-au exprimat regretul că partidele PAS, Platforma DA și PSRM nu au fost de acord să formeaze o majoritate în Parlament, prin urmare e vina lor că s-a ajuns în această situație.

„Cu regret, vom avea alegeri anticipate. Cu regret Blocul ACUM nici măcar nu a venit la discuții cu PDM, am văzut ca discuțiile care au avut între Blocul ACUM și socialiști s-au axat doar pe funcții. Noi cu siguranță vom depune toate eforturile ca să nu fie un impact negativ.

Eu aș vrea să menționez că luând în considerare ca în bugetul RM nu erau prevăzute sume de bani pentru organizarea anticipatelor, noi vom căuta soluții ca costurile și cheltuielile să fie suportate de partidele politice care sunt în Parlament (PSRM, PDM, PAS, Platforma DA și Partidul ȘOR)”, a spus Andrian Candu.

Vedeți mai jos integral declarațiile făcute de Candu și Filip.

loading...

Comments are closed.