Politică

(video) Ultima oră! PSRM o va înainta pe Zinaida Greceanîi la funcția de Președinte al Parlamentului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unui briefing de presă organizat cu câteva minute în urmă, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a dat de înțeles că insistă pe varianta că Zinaida Greceanîi să fie înaintată în funcția de președinte al Parlamentului.

Partidul Socialiștilor fiind partidul care a obținut cel mai mare număr de mandate în actualul Parlament, consideră just ca funcția de speaker al legislativului să îi revină anume PSRM. Pentru această funcție partidul o va înainta pe Dna Zinaida Greceanîi, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

În cadrul aceluiași briefing, reprezentanții PSRM au dat de înțeles că în următorul Guvern, se va insista ca Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene să le revină anume lor, la fel au dat de înțeles că vor insista să primească și Ministerul Apărării. Explică socialiștii acest lucru, în primul rând prin a permite președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon să își exercite atribuțiile conform prevederilor Constituției Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.