Alte știri

(Video) Ultima oră: Unul dintre membrii organizației criminale ”Borman” a fost reținut într-o operațiune specială!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre membrii organizației criminale Borman, în vârstă de 46 de ani, originat din orașul Telenești, a fost reținut într-o operațiune comună a Serviciul de Grăniceri al Ucrainei și a Direcției Combaterii Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații, la soicitarea PCCOCS.

În acest sens, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a remis organelor competente ale Ucrainei o comisie rogatorie internațională, pentru efectuarea perchezițiilor la domiciliile figurantului, precum și alte acțiuni de urmărire penală.
 
Suspectul face parte din organizația criminală ”Borman”, rolul căruia era de a controla transmiterea drogurilor în cantități deosebit de mari, pe teritoriul Federației Ruse persoanelor terțe, droguri transportate la indicația liderului organizației criminale, din Spania în Federația Rusă. De asemenea, aceasta era responsabil de comercializarea drogurilor, prin dirijarea curierilor atât pe teritoriul or. Moscova cât și în suburbii.
 
Printre membrii organizației criminale ,,Borman,, era cunoscut ca alias ,,Dispecer,,.
 
La 21 ianuarie a.c., în or. Odesa Ucraina, angajații Direcției Combaterii Crimei Organizate a INI, de comun cu Serviciile Speciale ale Poliției de Frontieră din Ucraina, a fost identificat domiciliu persoanei vizate și efectuată percheziția, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace electronice (telefonie mobilă, calculatoare, etc.) precum și înscrisuri, ce prezintă interes pentru urmărirea penală.
 
În privința suspectului, Judecătoria regiunii Odesa a emis mandat de arest pentru 40 de zile, cu ulterioara extrădare.

 

loading...

Comments are closed.