Externe

(Video) Un actor de teatru a fost arestat pentru că a jucat rolul unui poliţist băut în Rusia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un actor rus de teatru a fost arestat şi condamnat la 8 zile de închisoare din cauză că, într-un videoclip comic, a jucat rolul unui poliţist rutier aflat sub influenţa alcoolului, transmite Deschide.md. 

Actorul Dmitry Smolev a fost găsit vinovat că a discreditat poliţia rusă şi pentru că a purtat ilegal o uniformă de poliţist. În prezent, el face parte din distribuţia spectacolului „Dyuma” de la Teatrul Sovremennik din Moscova. 
 
În clipul de 12 secunde, Smolev apare împleticindu-se şi fumând o ţigară. El a fost publicat de un blogger pe reţeaua de socializare TikTok. Într-un interviu acordat RT, Smolev a spus că bloggerul l-a rugat să joace în clip şi i-a dat uniforma de poliţist pentru rol. Actorul a adăugat că nu ştia unde urma să fie difuzat acest clip.
 
Teatrul Sovremennik a emis un comunicat în care transmite că „înţelege că necunoaşterea legii (cum s-a întâmplat în cazul lui Dmitry Smolev) nu absolvă pe nimeni de responsabilitate”. „În realizarea acestui clip, artistul şi partenerul lui – care l-a publicat în social media – nu au cunoscut, în primul rând, legea, apoi nu s-au obosit să adauge explicaţii filmării, ceea ce ar fi clarificat că era vorba despre un rol”.
 
Clipul, au mai spus reprezentanţii teatrului, era chiar reuşit şi este păcat că nu munca din teatru a lui Dmitry Smolev a atras atenţia media, ci acest incident. Spectacolul „Duyma”, după Ivan Okhlobystin, va fi prezentat joi şi vineri, în ciuda arestării lui Smolev, a mai transmis teatrul.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.