Externe

(video) Un adolescent român a ucis un francez în Italia, pentru 25 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un român de doar 16 ani a fost arestat, miercuri, de polițiștii din Italia, pentru omor. Adolescentul este acuzat că a ucis un francez fără adăpost, care își făcea veacul pe străzile din Palermo cântând la muzicuță.

Aid Abdellah avea 57 de ani și era cunoscut drept „prietenul tuturor” în Piazza Ungheria din orașul Palermo. La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul, care cânta la muzicuță pe stradă, a fost văzut de un adolescent român care a vrut să fure banii. Tâlhăria a degerat, însă, într-o crimă violentă, notează observator.tv. 

Adolescentul român l-a lovit pe Aldo, așa cum era poreclit francezul, cu un baston până când l-a lăsat fără suflare. După ce l-a buzunărit, i-a luat toți banii – 25 de euro – și telefonul mobil, scrie Libertatea.ro

Francezul a fost găsit plin de sânge, abia a doua zi, de o femeie care lucra la un restaurant din zonă și care obișnuia să-i dea de mâncare.

Femeia a alertat Poliția care a început căutările pentru găsirea agresorului. Carabinierii au verificat imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă și au descoperit că omul fără adăpost a fost atacat de un adolescent român.

Anchetatorii au reușit să-l prindă pe tânăr cu ajutorul mărturiei făcute de un cetățean sârb fără adăpost. Băiatul de 16 ani a fost găsit în cartierul Ballaro, unde locuia împreună cu familia sa.

Tânărul a recunoscut că l-a lovit pe bărbat, însă nu a vrut să-l ucidă. „Am vrut să-i fur banii. D’aia l-am lovit. Nu am vrut să-l omor”, le-a spus adolescentul român procurorilor italieni, conform sursei citate.

Băiatul a fost dus în centrul de detenţie Malaspina.

loading...

Comments are closed.