Alte știri

VIDEO // Un avocat a spart parbrizele mai multor mașini din capitală și a făcut o gaură în asfalt. Care a fost motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un scandal soldat cu o încăierare și mai multe mașini distruse a avut loc pe strada Muncești din capitală, pe un teritoriu aflat în gestiunea a două întreprinderi, informează Agora.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Bărbatul, care este avocatul uneia dintre părți, a invocat că ar fi nevoie de lucrări de racordare la rețeaua de apă, a luat apoi o piatră și a aruncat-o în parbrizul unei mașini, spunând „În numele legii Republicii Moldova, dreptul la extrema necesitate”.

Ulterior, avocatul ridică piatra și lovește din nou, nu înainte însă de a repeta „În numele legii Republicii Moldova, extrema necesitate te absolvă de răspunderea penală și contravențională. Luați mașinile!”.

După aceasta, bărbatul a mers să caute o altă piatră și a lovit un al doilea autoturism, distrugând parbrizul, apoi se întoarce la prima mașină și aruncă piatra din nou. În total, trei mașini care aparțin unei firme de taxi au fost distruse.

„Noi nu avem încotro, asta e extremă necesitate”, repetă bărbatul.

După ce a aruncat cu pietre, o femeie l-a întrebat pe avocat de ce a lovit-o cu o cărămidă, bărbatul însă a negat că ar fi făcut acest lucru.

Într-un alt video, bărbatul încearcă să facă o gaură în asfalt.

Potrivit poliției, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Citește și: VIDEO // Peste 20 de medici din Republica Moldova au fost decoraţi cu ordinul „Insigna Ștefan cel Mare și Sfânt”

 

loading...

Comments are closed.