Social

VIDEO // Un bărbat a fost reținut după ce a furat mai multe instrumente dintr-o spălătorie auto

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 33 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenției al Direcției de poliție mun. Chișinău, suspectat de comiterea uni furt. Acesta este judecat pentru infracțiuni analogice.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Polițiștii Inspectoratului de poliție a sec. Râșcani, au fost sesizați de către proprietarul unei spălătorii auto, precum că i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale ce îi aparțin.

În cadrul cercetării la locul faptei, forțele de ordine au stabilit că suspectul a intrat prin forțarea ușii de la intrare, de unde a sustras: un pistol de impact electric, două pistoale de impact cu acumulator, un ciocan rotopercutor, un polizor unghiular, fiind cauzat un prejudiciu material considerabil.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, fiind verificate și prelucrate mai multe versiuni, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, iar bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul acestuia.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Furt”, faptă care conform legislație în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.