Alte știri

VIDEO // Un bărbat căutat pentru acțiuni sexuale față de un minor, a fost reținut beat la volan, de ofițerii de patrulare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat căutat pentru acțiuni sexuale față de un minor, a fost reținut de ofițerii de patrulare, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Acesta a fost condamnat la 12 ani privațiune de libertate, dar se ascundea de forțele de ordine. Însă, în noaptea de noaptea de 6 spre 7 iunie curent, a furat un automobil parcat pe o stradă din orașul Cimișlia.

Proprietarul a observat lipsa mașinii de marcă „Nissan” și a anunțat polițiștii. La scurt timp, automobilul a fost stopat de inspectorii de patrulare din sudul țării pe traseul dintre localitățile Mihailovca – Troițcoe.

La volanul mașinii se afla un bărbat, care refuza să se identifice. Deoarece vizibil se afla în stare de ebrietate, a fost supus testului alcoolscopic, iar rezultatul a arătat 0,67 mg/l în aerul expirat.

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de poliție Cimișlia pentru identificare, unde s-a stabilit că are 27 de ani și era dat în cautare națională.

Citește și: VIDEO // INCENDIU puternic la Ciocana: Un depozit a fost cuprins de flăcări

loading...

Comments are closed.