Alte știri

VIDEO // Un bărbat de 30 de ani, reținut pentru comiterea unui șir de furturi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din scara unui bloc de locuit.

Suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt, jaf și circulaţia ilegală a drogurilor.

În perioada 4 -11 februarie, bărbatul ar fi intrat într-un bloc de locuit de pe str. Pietrăriei, din capitală și, asigurându-se că nu este văzut de nimeni, sustrăgea furtunurile antiincendiare instalate la fiecare etaj al blocului.

În total suspectul ar fi sustras 24 de furtunuri de la sistemele antiincendiare, iar prejudiciul cauzat fiind estimat la 17 000 de lei.

Acțiunile suspectului au fost înregistrate de camera de supraveghere instalată în incinta blocului.

În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta a comunicat că a vândut bunurile sustrase prin intermediul unui site de anunțuri, astfel obținând un venit în sumă de 2.000 de lei.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt și riscă conform legislației în vigoare amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.