VIDEO // Un bărbat de 31 de ani a fost reținut pentru trafic de droguri în Ialoveni

Ofițerii Direcției Antidrog a INI în comun cu polițiștii din Ialoveni, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău- oficiul Ciocana, au destructurat activitatea infracțională a unei grupări specializate în cultivarea și comercializarea drogurilor pe teritoriul orașului Ialoveni.

Timp de 3 luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui membru activ al grupării, un bărbat de 31 ani, din orașul Ialoveni.

În timpul investigațiilor polițiștii au stabilit că suspectul, la începutul anului 2023, ar fi pus în aplicare o schemă de realizare a drogurilor în cantități angro. Acesta le diviza în doze a câte 10-15 grame și le comercializa unui cerc restrâns de persoane.

Pentru a proba activitatea infracțională a figurantului a fost infiltrat un investigator sub acoperire care a efectuat achiziții de control.

La sfârșitul anului 2023 ofițerii Direcției Antidrog, cu suportul mascaților de la BPDS “ Fulger” au reținut suspectul în Ialoveni.

În urma percheziției efectuate în mașina cu care se deplasa și la domiciliu, au fost depistate și ridicate cântare la scara mică, telefoane mobile utilizate la săvârșirea infracțiunii și 1200 grame de muguri de marijuana.

Valoarea drogurilor scoase din circuit, pe piața neagră constituie peste 300 de mii de lei.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share