Alte știri

VIDEO // Un bărbat de 45 de ani, reținut pentru furt. Ce și de unde a sustras pe ascuns

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale întreprinse a fost reținut un bărbat cu vârsta de 45 de ani, pentru comiterea unui furt de bicicletă.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a avut loc la data de 02 august, polițiștii fiind sesizați de către un bărbat comunicând că i-a fos sustrasă bicicleta. La locul faptei forțele de ordine au stabilit că bicicleta a fost lăsată fără supraveghere la poarta casei de locuit pe str. Ion și Doina Aldea-Teodorovici pentru câteva minute. Totodată de către forțele de ordine a fost stabilită o cameră de supraveghere, care a surprins momentul deplasării individului pe bicicleta sustrasă.

Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 4 500 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de către polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut acesta fiind escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicănd că era în stare de ebrietate când a comis infracținea și avea intenția de a vinde bunul sustras.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracține care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

În acest context, Poliţia Capitalei intervine cu următoarele recomandări:

 

loading...

Comments are closed.