Social

VIDEO // Un bărbat din Chișinău a amenințat cu cuțitul o vânzătoare cu intenția de a jefui un magazin. Ce s-a întâmplat mai apoi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut în flagrant de către polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui atac tâlhăresc. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Pe data de 2 septembrie, suspectul, aflșndu-se pe str. Ceucari, avea un comportament neadecvat și amenința trecătorii și șoferii, după care a intrat într-un magazin alimentar și amenințând angajata magazinului cât și cumpărătorii care la acel moment se aflau în interior, a încercat să sustragă mijloace bănești.

Individul având un cuțit în mână și amenințând cu moartea tânăra în vârstă de 25 ani, i-a solicitat să deschidă aparatul de casă și să-i transmită mijloacele bănești. Aceasta profitând la un moment dat de neatenția individului a fugit și a solicitat intervenția angajaților poliției.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a IP Râșcani. Astfel bărbatul a fost reținut chiar la fața locului și escortat la inspectoratul de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au acumulat probe concludente ce îi demonstrează vinovăția, totodată au fost ridicate imaginile video de pe camerele de supraveghere, care au surprins acțiunile individului.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală prevăzută de art. 188 CP Tâlhărie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Actualmente, prin încheierea instanței de judecată, a fost dispusă internarea forțată în instituție medicală psihiatrică în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Reținut în flagrant pentru tâlhărie Un bărbat în vârstă de 51 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut în flagrant de către polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui atac tâlhăresc.➡️ http://politiacapitalei.md/2020/09/07/retinut-in-flagrant-pentru-talharie/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Понедельник, 7 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.