Social

(video) Un bărbat din Chișinău și-a înfipt un cuțit în inimă din cauza unui conflict cu soția

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conflict cu final tragic. Un bărbat, în vârstă de 43 ani, a ajuns la spital, după ce şi-a înfipt un cuţit în inimă, în urma unei neînţelegeri cu soţia sa. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 23:00, în locuinţa celor doi soţi.

Din spusele femeii, bărbatul ar fi venit acasă beat, iar, după un schimb de replici, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă care s-a finalizat cu un gest neaşteptat din partea acestuia. Individul a luat un cuţit de bucătărie, aplicându-şi o plagă deschisă în regiunea inimii. Speriată de cele întâmplate, soţia a apelat imediat după ajutor la serviciul unic 112, se spune într-un reportaj realizat de Canal3.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă pentru a cerceta cazul şi o ambulanţă pentru a-i oferi victimei îngrijiri medicale.

Pentru că rana era adâncă, angajaţii medicali au solicitat ajutorul unui echipaj mobil de reanimare. Astfel, bărbatul a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

Datorită intervenţiei prompte a medicilor, viaţa lui este în afara oricărui pericol. În continuare, oamenii legii investighează cazul şi urmează să stabilească ar fi ost motivul conflictului, dar şi ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

loading...

Comments are closed.