VIDEO // Un bărbat din Orhei a fost reținut pentru că și-a omorât în bătaie amicul de pahar

Polițiștii din Orhei au fost sesizaţi la 13 septembrie, de un bărbat, despre faptul că și-a depistat vecinul decedat în casă.

La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că victima de 41 de ani ar fi decedat din cauza loviturilor primite pe suprafața corpului.

În scopul identificării autorului infracțiunii, polițiștii în comun cu procurorii din Orhei au organizat un plan special de acţiuni care s-a soldat cu reținerea suspectului.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani, originar și el din Orhei, amic de-al victimei.

Preliminar s-a constatat că, bărbații ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu o zi înainte de comiterea omorului, iar la un moment dat s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Tot în cadrul cercetărilor s-a stabilit că după săvârșirea infracțiunii, bănuitul ar fi pătruns într-o gospodărie, de unde ar fi sustras o pereche de adidași și o geacă, lăsând în schimb adidașii săi purtați în timpul crimei, cu pete de culoare brun-roșietică asemănătoare cu sângele, dar și un hanorac negru.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ”Omor intenționat”.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani sau detențiune pe viaţă.

În continuare polițiștii din Orhei efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Total
0
Shares
Total
0
Share