Alte știri

VIDEO // Un bărbat din Orhei, reținut de poliție pentru șantaj. Își amenința fosta iubită și pe familia acesteia pentru a obține bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 50 de ani, domiciliat în raionul  Orhei, prin şantaj şi cu aplicarea violenţei fizice, a pretins suma de 5000 euro de la o femeie cu care anterior a avut o relație amoroasă peste hotare.

Ulterior,  începând cu luna septembrie, prin amenințări cu răfuiala fizică asupra sa și familiei, profitând de imposibilitate de a se apăra, prin constângere psihică, o determina să transfere lunar mijloace financiare pe contul bancar al bănuitului. Femeia de 38 de ani a reușit să-i transfere acestuia 8000 de lei.

Reieșind din circumstanțele cazului, la data de 28 ianuarie 2021, individul a fost reținut și acum riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 10 ani.

Reținerea a fost posibilă datorită investigațiilor efectuate de către angajații Secției urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica al DP mun. Chișinău, ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații al IGP, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun.Chișinău , oficiul Botanica.

 

loading...

Comments are closed.