Externe

(video) Un bărbat înarmat care a încercat să jefuiască câțiva copii din fața unei școli, a fost împușcat mortal de o mamă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Incidentul care a avut loc în fața unei școli private din Sao Paulo, Brazilia, a fost surprins de camerele de supraveghere. Elivelton Neves Moreira, 21 de ani, s-a apropiat de un grup de copii aflat alături de părinții lor în fața unei școli private din Sao Paulo, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a scos arma și a îndreptat-o spre oameni cu intenția de a-i jefui. Nenorocul lui s-a numit Silva Sastre, o polițistă de 42 de ani care, aflată în timpul ei liber dar cu arma din dotare la purtător, nu a ezistat și a reacționat.

Femeia a scos o armă şi l-a împușcat pe suspect în piept sub privirile deja șocate ale martorilor. În videoclip se poate vedea cum Moreira cade pe spate, ținându-se de piept. Bărbatul a murit, mai târziu, la spital.

Ofițerul Sastre este mamă a două fete de 7 și 2 ani și are 20 de ani de experiență în poliție. Atunci când l-a văzut pe Moreira ținând o armă în mână, ea aștepta ca porțile școlii să se deschidă pentru a participa la petrecerea de Ziua Mamei, atunci când l-a văzut pe Moreira ținând o armă în mână. Acum, femeia este considerată un erou pentru actul său de curaj și a fost decorată, duminică, într-o ceremonie special ținută de guvernatorul Sao Paulo, Marcio Franca.

Avertizăm că videoclipul conține secvențe care vă pot afecta emoțional.

https://www.youtube.com/watch?v=AW3cui5jlCQ

loading...

Comments are closed.