Actual

VIDEO // Un bărbat, reținut de către procurorii PCCOCS și ofițerii INI, după ce ar fi obținut prin înșelăciune nouă automobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI și DGUP din cadrul Poliției, anunță reținerea unui bărbat de 37 de ani din Chișinău, care în 2021 ar fi obținut prin înșelăciune nouă automobile în valoare de peste 3,8 milioane lei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mai exact, acesta s-a dat drept expert al unei organizații internaționale interguvernamentale și, deci, a indus în eroare prin comunicare verbală un proprietar al unei companii de vânzare a automobilelor, sub pretextul inițierii unui acord de parteneriat. Pretinsul acord viza cumpărarea automobilelor companiei, în baza proiectelor investiționale din surse externe. Astfel, acesta a intrat în posesia primului automobil la jumătate de an de la inițierea discuțiilor, iar pe parcurs – restul celor opt.

Astfel, bănuitul a sustras automobilele prin abuz de încredere de la proprietarul companiei, în valoare totală de peste 3,8 milioane lei. Ulterior, toate automobilele au fost vândute altor persoane.

Procurorii PCCOCS urmează să cerceteze probele din dosar, în vederea determinării necesității aplicării arestului preventiv în privința bănuitului, timp în care acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

loading...

Comments are closed.