Alte știri

VIDEO // Un bărbat și-a găsit după un an telefonul scăpat într-un lac. Dispozitivul funcționează perfect

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cea mai gravă secetă din Taiwan din ultimii 56 de ani a lăsat fără apă unul dintre cele mai cunoscute lacuri ale țării. Consecinţa a dus totuşi la un eveniment fericit pentru un localnic, care şi-a recuperat telefonul după mai bine de un an, complet funcţional, transmite Observator.

Bărbatul, pe numele său Chen, susține că și-a scăpat telefonul mobil în timp ce vâslea, plimbându-se cu barca pe lacul Soarelui și Lunii, acum un an, în Taiwan. Săptămâna trecută, însă, a primit o veste la care nu s-ar fi aşteptat vreodată. Un muncitor l-a contactat pentru a-i spune că telefonul său a fost găsit, carcasa dispozitivului fiind acoperită cu noroi uscat.

Chen, care a menţionat că nu a putut dormi noaptea de emoție, a spus că telefonul funcționează perfect datorită carcasei impermeabile pe care o folosise.

Povestea sa este una pozitivă în ciuda veştilor proaste din ultima vreme care au avut loc în Asia de Est, care se confruntă cu măsuri drastice, precum raționalizarea apei, totul din cauza secetei cumplite din zonă. De asemenea, industria semiconductoarelor, cea mai mare din lume, a fost grav afectată.

Chen a spus că muncitorul care i-a returnat telefonul i-a menţionat că lacul Sun Moon se confruntă cu cele mai scăzute niveluri de apă din „50 până la 60 de ani”.

Lacul Lunii şi Soarelui se confruntă cu cel mai scăzut nivel al apei din ultimii 50-60 de ani, potrivit BBC.

loading...

Comments are closed.