Alte știri

(Video) Un bărbat și-a înfipt un Logan în peretele casei… ca decorație, zice el

Pinterest LinkedIn Tumblr
Imaginaţia românilor nu are limite. Asta dovedeşte un bărbat din Alba, care a vrut să aibă o casă inedită, aşa că a montat la etaj, pe faţada locuinţei, o maşină. Autoturismul este înfipt în perete şi dă impresia că a ricoşat de pe drum, notează Stirileprotv.ro.
Domnul Vasile este din Teiuş şi mărturiseşte că a visat mereu să aibă o casă diferită. Şi a reuşit! A montat la etaj o jumătate de maşină, care cântăreşte în jur de 150 de kilograme. Ca să ridice autoturismul la înălţime, a adus o macara, iar de fixat în perete s-a ocupat singur.
 
”Maşina a fost tamponată în partea din faţă, am tăiat-o, am dat-o înapoi la remat, i-am făcut cadru metalic. Sunt foarte mândru. Cu ideea asta am făcut-o să aibă oamenii impresia că a ricoşat de pe şosea. Eu sunt cu idei de astea mai trăznite”, a spus el. 
 
Proprietarul a investit în jur de 6.000 de lei românești pentru a putea monta ornamentul neobişnuit. Cei care trec pe DN1, prin faţa casei, se minunează de apariţie. “Minune! Ce poţi să zici, numai două aripi de elicopter mai trebuie pe acoperiş deasupra. Nu ştiu dacă a văzut ceva cărţi de film”, a spis un vecin.
 
Maşina înfiptă în casă a devenit astfel o atracţie a zonei.
loading...

Comments are closed.