VIDEO // Un bărbat și o femeie, reținuți în flagrant pentru furt. Unde se aflau

Un bărbat de 33 ani și o femeie de 35 de ani, locuitori a capitalei, au fost reținuți în flagrant, pentru comiterea unui furt dintr-un magazin.

Ieri 04 august, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unui magazin, comunicând că au fost reținute două persoane un bărbat și o femeie care pe ascuns au sustras din magazinul amplasat pe str. Gradina Botanica, un nivelator laser de model ,,Bosch” și intenționau să părăsească incinta magazinului fără a achita bunul sustras. La fața locului femeia a predat benevol bunul sustras forțelor de ordine.

În cadrul investigațiilor demarate de către polițiștii Inspectoratului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, s-a stabilit că indivizii la data de 01 august, indivizii tot din același magazin au mai sustras un burghiu electric de model ,,Dewolt”. Astfel prejudiciul cauzat constituie 13 500 lei.

Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri, iar în cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că ambii anterior au fost judecați pentru infracțiuni analogice.

Actualmente ei sunt sunt cercetați penal pentru furt, infracține care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Totodată ofițerii de investigație întreprind măsuri de investigație în vederea complicității lor și în alte cazuri de așa gen pe teritoriul capitalei.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share