Alte știri

VIDEO // Un blogger rus, venit în Moldova, s-a plâns pe ofițerii de patrulare

Pinterest LinkedIn Tumblr

A vrut să facă „hype” sau prietenul său într-adevăr a fost sancționat pe nedrept. Un blogger rus, venit în Moldova s-a plâns pe ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare. Acesta spune că prietenul lui ar fi fost sancționat pentru o încălcare pe care nu ar fi comis-o în trafic, scrie echipa.md

Din declarațiile Bloggerului: ”Colaboratorii poliției încearcă să demonstreze că am trecut prin „cărămidă”, chiar dacă indicator nu era. Ei spun că pe aici nu se poate de mers. Dar de ce nu se poate? Ei vor scrie proces verbal, va fi amendat. Este o farsă foarte stranie, chiar mă amuză”.

Bloggerul susține că, de la volanul mașinii în care se afla a făcut o manevră de întoarcere, iar polițiștii i-ar fi spus că acest lucru, în acel loc este interzis. Contactat pentru o reacție oficială, ofițerul de presă de la INSP, Natalia Golovco a declarat că totul a avut loc în data de 09 iunie, lângă cetatea Sorocii. Potrivit sursei, la volanul mașinii se afla prietenul bloggerului, un bărbat de 37 de ani.

Acesta ar fi recunoscut că ar fi încălcat cerințele indicatorului „direcție obligatorie de deplasare”. Prin urmare, el a fost amendat cu 750 de lei și s-a ales și cu trei puncta de penalizare.

Șoferul a fost de acord cu sancțiunea și nu s-a opus nicicum, prietenul său, bloggerul cu peste un milion de urmăritori a decis totuși să relateze despre cele întâmplate internauților.

loading...

Comments are closed.