VIDEO // Un BMW și o roabă, cu tineri țipând și fluierând, surprinse noaptea pe o stradă din Cahul

Petrecere nocturnă în plină stradă la Cahul, pe timp de pandemie. Imagini cu un BMW plin cu oameni, inclusiv în portbagaj, urmat de o roabă împinsă de un tânăr, au fost publicate de site-ul ziuadeazi.md. Oamenii legii au identificat persoana căreia aparține automobilul, însă nu se cunoaște dacă anume aceasta se afla la volan în acel moment. Potrivit Poliției, toți cei implicați vor fi trași la răspundere pentru huliganism și încălcarea măsurilor impuse de autorități împotriva răspândirii Covid-19.

În imaginile video apare un automobil BMW, plin cu tineri, inclusiv în portbagajul deschis, iar în spatele său se deplasează o roabă cu un tânăr, împinsă de altul. Se aude cum tinerii strigă și fluieră, în timp ce din mașină răsună muzica la volum maxim.

Contactată de UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat în acest caz și a fost identificat proprietarul mașinii care „defila” prin oraș, însă nu se cunoaște, deocamdată, dacă acesta se afla la volan sau în automobil în acea noapte.

Andrei Sîrbu, șeful IP Cahul, a menționat, pentru ziuadeazi.md, că toți cei implicați vor fi trași la răspundere. „Toți cei vizați vor fi documentați pentru huliganism și încălcarea normelor anti-Covid. Din păcate, niciun cetățean nu a sunat la Poliție să denunțe această încălcare”.

Citește și: TRAGEDIE în Capitală: Un bărbat a murit așteptând troleibuzul în stație

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share