Externe

(video) Un copil de 7 ani a ars de viu, incercând să repete o scenă din videoclipul său preferat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Medicii câteva zile s-au luptat pentru a salva viața micuțului Franklin Mizes din Republica Dominicană, dar nu au reușit să îl salveze pe băiețelul care a primit arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Franklin alături de două verișoare ale sale, Perla, în vârstă de 11 ani și Angeli, în vârstă de 14 ani, au înfăptuit un incendiu în curtea lor din orașul Santo Domingo. Copii doreau să repete o scenă din clipul rapperului Bad Bunny, iar în urma acestui experiment au ajuns la spital cu arsuri care ocupau peste 50% din suprafața corpului, transmite Daily Mail.

Medicii s-au luptat pentru viața băiețelului mai mult de 2 săptămâni, dar el nu a supraviețuit. Rămași fără atenția adulților, copiii au găsit o canistră cu combustibili, pe care au aprins-o, fiind inspirați de un clip popular de pe Youtube.

Tatăl băiețelului este mecanic și păstrează în casă unelte și combustibili, pe care îi folosește în munca sa. Totuși, bărbatul spune că nu este doar vina sa, dar și a interpreților care oferă un exemplu negativ tinerilor.

Clipul artistului Bad Bunny, cu denumirea La Romana are peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. În video, o tânără stropește cu o substanță inflamabilă un lamborgini, apoi îi dă foc. Artistul dansează pe fundalul sportcarului incendiat.

loading...

Comments are closed.