Alte știri

VIDEO // Un copil de nouă ani s-a înecat în lacul Ghidighici

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara  zilei de 27 iunie scafandrierii Direcției regionale căutare salvare nr.1 din capitală au fost solicitați să intervină pentru a efectua lucrări subacvatice în lacul Ghidighici.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit primelor informații un băiat în vârstă de 9 ani ar fi intrat în apă și nu a mai ieșit. Acesta a mers la scăldat cu familia, însă în lac a intrat singur.

La scurt timp apropiații au stabilit că copilul nu este și au alertat Serviciul 112. La fața locului pentru efectuarea lucrărilor subacvatice a intervenit o echipă de salvatori care a efectuat scufundări în lac.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost recuperat la distanță de câțiva metri de la mal. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În acest context, IGSU îndeamnă repetat oamenii să monitorizeze strict minorii în preajma bazinelor acvatice.

Să nu le permită aflarea în apă fără supraveghere, în special în locuri neamenajate și neautorizate. Conform informației Inspectoratului de la începutul anului 2021, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 36 de persoane, inclusiv 7 minori.

loading...

Comments are closed.