Externe

(video) Un cunoscut jurnalist din Moldova a fost la un pas de moarte în SUA! Iată ce i s-a întâmplat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grav accident rutier, noaptea trecută, pe o șosea din Statele Unite al Anericii – un truck condus de jurnalistul moldovean Gabriel Călin a fost lovit din spate de un alt truck. Impactul a fost atât de puternic încât ambele camioane au fost cuprinse flăcări și au fost total distruse.

Șoferul moldovean a reușit să sară din mașină cu câteva secunde înainte de explozie și a rămas în viață, dar celălalt șofer a ars de viu. Poliția americană investighează acest caz.

„Nu va uitați în telefoane când conduceti și dormiți cât trebuie”, este mesajul lui Gabriel Călin. Acesta a scris pe Facebook că are nevoie de o perioadă de recuperare ca să-și întremeze starea de sănătate după acest accident.

Gabriel Călin este unul din cei mai cunoscuți și profesioniști jurnaliști din țara noastră. El a activat la mai multe surse media, printre care TV7 și Jurnal TV, totodată find fondatorul portalelor de știri Today.md și Moldova24.info. El s-a remarcat și în spațiul online cu emisiunea Comisarul. Din motive necunoscute, Călin s-a retras temporar din viața jurnalistică din Moldova și a plecat în SUA unde s-a angajat într-o firmă de transport.

loading...

Comments are closed.