Social

(video) Un cuplu și-a unit astăzi destinele: „Am făcut două decizii corecte, ne-am cununat și am votat Partidul Democrat”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri din municipiul Bălți au făcut astăzi două alegeri corecte în primul rând au spus cel mai important „DA” pentru cuplul lor, unindu-și destinele prin cununie, iar în al doilea rând, au mers la vot unde au ales Partidul Democrat și au votat pentru la referendum.

Simion Panteleiciuc, vicepreședintele organizației de tineret PDM din municipiul Bălți și proaspătul soț a postat pe pagina sa de Facebook un video în care apare alături de soția sa și spune că ziua de 24 februarie este una specială pentru el din două motive. Acesta spune că a făcut alături de a doua sa jumătate, două alegeri importante, s-au cununat și au mers la urnele de vot pentru a alege Partidul Democrat din Moldova.

„Stimați concetățeni, noi astăzi am făcut două alegeri corecte. Prima – ne-am cununat, iar a doua am mers la secția de vot și am votat Partidul Democrat. Mergeți la alegeri, votați Partidul Democrat și „Pentru, pentru” la Referendum și totul va fi bine”, spune tânărul în adresarea sa video.

loading...

Comments are closed.