Politic

VIDEO // Un deputat face dezvăluiri: Igor Dodon și Maia Sandu au avut și o discuție tete-a-tete. Dar care e problema?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist, Vlad Batrîncea, confirmă că liderul socialiștilor și șefa statului au discutat și tete-a-tete, la finalul consultărilor cu fracțiunile parlamentare, demarate de Președinție, scrie UNIMEDIA.

„Eu cred că,în calitate de lideri ai celor mai importante formațiuni, ei trebuie să aibă acest dialog. Ei uneori pot găsi soluții mai rapid, decât noi, grupul de negocieri.

Ceea ce știu eu este că ei s-au întâlnit o dată, la Președinție, după ce noi am ieșit, ei au discutat încă ceva. Dar care e problema, că nu a fost și domnul Slusari acolo?

Noi am avut în această perioadă mult mai multe discuții, dar noi, socialiștii, am fost modești, nu am scos din culise discuții, nu am folosit cuvintele cuiva. Nu e bună o astfel de abordare. Nu vedem o problemă ca doamna Sandu să discute și cu alți lideri politici.

Important este ca acest dialog să existe, pentru că acesta este foarte important, iar PSRM este deschis mereu pentru discuții”, a declarat Vlad Batrîncea, într-o conferință de presă.

 

loading...

Comments are closed.