Alte știri

VIDEO // Un deputat o demască pe Maia Sandu și republică dovada că aceasta a votat pentru concesionarea Aeroportului Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Se jură că nu fură, dar au fost prinși cu rața-n gură”. Acest proverb descrie modul în care cei din partidul Maiei Sandu s-au dat de gol cu un mesajul de chemare la protestul de duminică, scrie deputatul Adela Raileanu.

”Majoritatea cetățenilor au fost nedumeriți joi de protestele din fața Parlamentului, dar și de agresivitatea deputaților PAS, care au rupt microfoane, au distrus utilaje, au aruncat cu apă și pahare, s-au îmbulzit și au lovit cu pumnii. Maia Sandu este deja președinte ales și nimeni nu intenționează să-i ia mandatul. Motivul real al agresivității lor a fost altul, pe care l-au scris astăzi într-un mesaj de chemare la protest în următoarele zile.

”Au furat aeroportul, acum fura stadionul!”, spun cei din PAS. Așa-dar, motivul real de ce Maia Sandu scoate oamenii la proteste în stradă, pe timp de pandemie, când se înregistrează zilnic noi recorduri de cazuri pozitive COVID-19, este să apere terenul fostului stadion republican, care a fost cedat de guvernele anterioare Statelor Unite, pentru a construi sediu pentru o nouă ambasadă. Asta e purul adevăr, despre care s-a vorbit și joi, doar că mulți o făceau în șoaptă.

Și încă ceva. PAS acuză socialiștii că ar fi furat aeroportul? Mint de îngheață apele! Socialiștii au fost cei care au protestat față de furtul aeroportului, în timp ce Maia Sandu și colegul ei din PLDM, Veaceslav Negruță, pe care vrea să-l facă acum consilier prezidențial, au votat pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.
Oameni buni, NU vă lăsați prostiți de către cei care au votat cedarea Aeroportului, iar acum vă cheamă să apărați cedarea terenului stadionului republican pentru altă țară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră și a celor apropiați. Iar politicienii, dacă au probleme, să le rezolve prin dialog, pentru asta au fost aleși în funcție, nu pentru a provoca destabilizare și haos”, a mai scris Raileanu.

Amintim că Maia Sandu cheamă oamenii la proteste pe timp de pandemie, iar încă un motiv pentru mobilizarea maselor ar fi concesionarea AIC unei companii din grupul Șor.

loading...

Comments are closed.