VIDEO // Un deputat PAS a intimidat și a insultat un observator Promo-LEX

Deputatul PAS, Maria Gonța, a intimidat și a insultat un observator Promo-LEX în timpul alegerilor locale noi din Călinești, Fălești. Despre aceasta a anunțat Directorul de programe Pormo-LEX, Nicolae Panfil, care a calificat acest caz ca pe unul regretabil.

Panfil a declarat că prezența deputatului PAS ”s-a făcut simțită” în ziua alegerilor la Călinești și nu exclude că aceasta a fost susținută și de alți membri PAS care o însoțeau.

”Din informațiile de care dispunem ar fi vorba despre o doamnă deputat, care s-a aflat în localitate și care de câteva ori pe parcursul zilei a avut o comunicare agresivă verbală cu observatorul nostru. (…) Doamna deputat Maria Gonța s-a aflat în localitate în ziua respectivă împreună cu alți reprezentanți ai PAS și nu exclud că în situația respectivă ar fi fost implicați și alți reprezentanți ai PAS, dar prezența dumneaei s-a făcut acolo simțită”, a declarat Panfil.

Directorul Pormo-LEX a menționat că acest incident nu s-a sfârșit doar cu agresiunea verbală. Ulterior, observatorul Pormo-LEX a fost sunat de pe un număr neidentificat și amenințat că va fi dat afară de la locul de muncă, dacă ”nu va fi atentă la ce raportează”.

”Nu la foarte mult după acea situație a avut loc un apel telefonic de pe un număr necunoscut. A fost telefonat observatorul și i s-a dat de înțeles că noi știm unde tu lucrezi, fii atentă ce observi, ce raportezi că s-ar putea să urmeze anumite consecințe”, a spus Panfil.

Acesta a declarat că Pormo-LEX va urmări dacă autoritățile responsabile se vor autosesiza pe acest caz.

”Am încurajat-o pe doamnă să se adreseze la poliție. Nu pot să fac acest lucru în locul dumneaei, dar dacă se va adresa la Poliție sau dacă Poliția se va sesiza, noi vom fi alături și vom oferi toate detaliile de care dispunem pe acest caz”, a declarat directorul Promo-LEX.

Total
0
Shares
Total
0
Share