Actualitate

VIDEO // Un deputat PPDA a cerut ajutorul lui Gheorghe Cavcaliuc pentru a-l înlătura de la conducerea partidului pe Andrei Nastase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PPDA, Arina Spătaru ar fi încercat să-l înlăture pe liderul partidului, Andrei Năstase, de la conducerea platformei. Mai mult, aceasta ar fi cerut ajutorul lui Gheorghe Cavcaliuc, președintele Partidului Acasă Construim Democrația (PACE) în planul său meschin. Despre aceasta a anunțat astăzi, într-un live pe pagina sa de facebook, președintele organizației teritoriale PACE din municipiul Bălți, Nelu Straciuc.

„Stimată doamnă Arina Spătaru, ați vrut să îl înlăturați pe Andrei Năstase din postura de președinte PPDA. M-ați chemat și m-ați rugat să vorbesc cu domnul Cavcaliuc, pentru că, potrivit cuvintelor dvs, Gheorghe Cavcaliuc este o persoană importantă, este o persoană stimată, este o personalitate și ați cerut ajutorul lui pentru a-l înlătura pe Năstase”, a menționat Nelu Straciuc, în adresarea sa.

Mai mult decât atât, deputata Spătaru i-ar fi spus lui Straciuc că mai mulți membri PPDA o susțin în acest plan mișelesc și sunt gata să se mobilizeze pentru a-l înlătura pe Năstase.

„Dacă reprezentați dreptatea și adevărul spuneți adevărul și recunoașteți. Ceea ce se face la întuneric, iese la lumina zilei, doamnă”, a mai menționat Straciuc.

Potrivit președintelui organizației teritoriale PACE din municipiul Bălți, el i-a răspuns Arinei Spătaru că formațiunea politică PACE nu participă la lupta lor partiinică.

În același timp, deputata Platformei DA, Arina Spătaru l-ar fi numit pe Andrei Năstase un papă-lapte.

Conform lui Straciuc, deputata PPDA încă din 2019 îi spunea că „Andrei Năstase este un papă-lapte și că el dorește să dizolve echipa teritorială al Platformei DA de la Bălți”.

Mai mult, Spătaru ar fi fost cea care l-ar fi denunțat la ANI pe președintele PAS de la Bălți.

Menționăm că în cadrul unei conferințe de presă din 8 aprilie, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a solicitat Procuraturii Generale să ceară ridicarea imunității parlamentare a deputatei Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Arina Spătaru.

loading...

Comments are closed.