Externe

VIDEO. Un fermer italian și-a transformat lotul de pământ într-un portret al lui Vladimir Putin, înainte de summitul G20

Pinterest LinkedIn Tumblr

După cum transmite The Telegraph, un artist italian și-a folosit tractorul pentru a-și transforma terenul, care se află în apropierea orașului Verona, într-un portret gigant al Președintelui rus Vladimir Putin, cu ocazia summit-ului G20 care se va desfășura săptămâna aceasta.

Portretul de 135 de metri lățime al lui Putin creat de Dario Gambarin, poate fi văzut doar de la înălțime din cauza dimensiunilor mari.

Gambarin este recunoscut deja pentru portrete similare, dedicate lui Donald Trump și candidatei partidului Democrat Hillary Clinton, în perioada campaniei prezidențiale din anul trecut în SUA.

Artistul afirmă că nu face măsurări preventive înainte de a urca în tractor, ci își crează imaginile gigante folosindu-și abilitățile deosebite de a-și conduce tractorul.

Gambarin își limitează creațiile în scurta perioadă între recolta unei roade și semănarea următoarei roade. Astfel, prortretul lui Putin nu va dura decât vreo câteva zile.

sursa: Telegraph.co.uk

loading...

Write A Comment