(video) Un fondator al Platformei DA confirmă că în partidul condus de Andrei Năstase unionismul este blamat și exclus

platforma da unire, andrei nastase unire, maia sandu unionism, partide unioniste moldova, unionisti, valentin dolganiuc, fondatori platforma da

Unionismul nu este privit cu ochi buni în partidul lui Andrei Năstase. Este declarația primului deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Valentin Dolganiuc, care a stat la baza fondării Partidului Demnitate și Adevăr.

În cadrul unei emisiuni televizate, acesta spune că Năstase a făcut o greșeală foarte mare atunci când a declarat la un post TV rusesc că nu își dorește unirea și că cei care obțin cetățenia română, o fac doar pentru a pleca peste hotare, scrie VoceaBasarabiei.

 „Pentru mine este foarte dureros că această componentă națională, românească, care stă deasupra noastră, a tuturor să fie exclusă și omisă. La indicația cui? Ei chiar sunt blamați și nu sunt acceptați. Eu știu că în cadrul acestor formațiuni politice, mesajul unionist este blamat, este exclus și nu este acceptat acest mesaj“, a spus Valentin Dolganiuc, deputat în primul Parlament.

Total
0
Shares
Total
0
Share