Alte știri

VIDEO // Un incendiu a izbucnit în Chișinău, pe str. Otovasca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu a izbucnit în Chișinău, pe str. Otovasca, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul Poliției și al IGSU.

Din acest motiv a fost restricționată circulația pe str. Podul Înalt. Agenții de patrulare au fost prezenți și au fluidizat traficul, ghidând conducătorii auto cum să ocolească zona și oferă suport colegilor de la IGSU.

IGSU transmite că, în dimineața zilei de 28 ianuarie pompierii au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu pe strada Otovasca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:48.

Potrivit informațiilor înregistrate, arderea s-a produs la o fabrică de prelucrare a lemnului pe adresa Otovasca 19 din municipiul Chișinău. Imediat, la fața locului, conform numărului sporit de intervenție au ajuns 8 echipaje de intervenție. Salvatorii au reușit localizarea promptă a arderii către ora 07:30. În timpul intervenției nu au fost raportate victime. La moment, pompierii continuă să lucreze la lichidarea incendiului.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Sursa video: Anka Crețu

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, copac, zăpadă, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină, copac şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: oameni stând jos, pasăre şi în aer liber

loading...

Comments are closed.