Politic

VIDEO // Un lider al platformei DA acuză PAS de plagiat: Tot ce își asumă ei, a fost plagiat de la Platforma DA

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul emisiunii ”Politica” de la TV8, deputatul Alexandr Slusari a acuzat Partidul PAS că toate strategiile folosite de ei, la momentul de față, au fost plagiate de la Platforma DA, informează Sinteza.org

Toate măsurile prioritare, tot ce se vorbește despre pandemie, despre economia, despre curățirea sistemului. Adică despre tot ce am propus noi, doar că la o anumită etapă, cei care ne contraziceau și spuneau că Guvernarea temporară, trebuie păstrată, acum spun că nu mai trebuie, că noi am înțeles, că noi singuri o vom face”, a menționat Slusari, făcând aluzie la faptul că PAS și-a schimbat macazul și a ales ca prioritate, Guvernarea țării decât alegerile anticipate.

Deputatul a mai subliniat că tot ce a propus în trecut, Platforma DA, reprezenta o formulă transparentă, deschisă, iar tot ce propun la moment, membrii și deputații PAS, sunt acțiuni plagiate, asumate strict de reprezentanții partidului condus de Igor Grosu.

Eu sunt convins că strategia cu care mergea Platforma DA, cu acea formulă, cu acel candidat, a fost cea mai optimă variantă. Cum va fi acum, vom vedea peste câteva zile”, a relatat pe final, Alexandr Slusari.

Citește și: Doru Petruți, despre Guvernul Grosu: A fost propusă o candidatură slabă

loading...

Comments are closed.