Social

VIDEO // Un locuitor al capitalei a fost reținut de polițiști pentru furt din automobil și accesorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor a capitalei, în vârstă de 22 ani, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de poliţie al sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de comiterea unui furt din automobil și accesorii. Anterior individul a mai fost documentat de către poliţişti pentru huliganism.

Potrivit informaţiilor constatate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi investigaţii, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi pătruns într-un automobil marca Mercedes, parcat pe bd. Dacia, prin deteriorarea geamului, de unde a sustras bunuri materiale și următoarele accesorii: bara de protecție din față, aripa stângă din față și un casetofon. Astfel, proprietarului în vârstă de 52 de ani, i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 13 400 lei.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul a instalat piesele sustrase la automobilul personal de același model.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia partial. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

 

Citește și: Meteorologii anunță Cod Galben de vânt

loading...

Comments are closed.