(Video) Un luptător din Moldova a devenit campion la turneul de arte marțiale din Ucraina!

Un luptător moldovean a devenit campion la turneul de arte marțiale din Ucraina, alexandru pinzari, sport moldova, guvernul filip, pdm babuc 

Tânărul luptător Alexandru Pânzari, originar din satul Semeni, a devenit campion MMA PRO în cadrul turneului de arte marțiale din orașul Nicolaev, Ucraina, scrie Bodrug.eu. Ungheneanul este pregătit de către emeritul antrenor Ghenadie Flocea.

Alexandru este luptător al clubul de Lupte Libere și Pankration din Ungheni, parte a Federației Moldo-Române de MMA și a obținut titlul de campion internațional în versiunea MMA PRO, învingându-și concurentul ucrainean Constantin Agapov.
 
Lupta dintre Alexandru și Constantin Agapov, memebru al MMA CLUB GUNY din or. Camenița / Кам’янець-Подільський a fost Meciul de titlu al Ligii MMA PRO Ucraina în greutate de până la 65.8 kg.
 
Organizatori ai Campionatului deschis de arte marțiale al regiunii Nicolaev au fost:
– Federația Artelor Marțiale Mixte din Ucraina;
– Liga Profesională MMA PRO UKRAINE;
– Clubul de lupte MMA CLUB NIKOLAEV;

– Administrația regiunii din Nicolaev.

În video ce urmează, veți putea vizualiza lupta finală al Cupei Deschise a Regiunii Nikolaev din Ucraina în artele marțiale mixte MMA și turneul clubului MMA CLUB FIGHTER – 14. Lupta dintre Alexandru Pânzari și Constantin Agapov poate fi vizualiază începând cu minuta 3:21:14 și până la 3:52:43.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share