VIDEO // Un moldovean, dat de cinci ani, în căutare, a fost reținut în timp ce traversa ilegal frontiera

Un moldovean, căutat de cinci ani de poliția din Briceni, a fost reținut în timp ce încerca să traverseze ilegal granița. Mai mult, s-a aflat că suspectul a fost recent eliberat dintr-o pușcărie din Ucraina.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, nu departe de frontiera moldo-ucraineană de la Briceni. Tânărul a fost observat cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termovizor, în timp ce mergea grăbit spre frontiera moldovenească. La scurt timp, o echipă de polițiști de frontieră l-au ajuns din urmă și l-au dus la inspectorat pentru a stabili toate circumstanțele. Audiat, tânărul de 29 de ani a declarat că nu are acte asupra sa, deoarece a fost eliberat recent din detenție, în Ucraina.

Acolo, acesta și-ar fi ispășit pedeapsa pentru apel fals. Apoi, s-a stabilit că acum cinci ani, pe numele lui și poliția din Briceni a pornit un dosar penal, iar de atunci tânărul este anunțat în căutare.

Acum, pe lângă pedeapsa pe care acesta o riscă pentru infracțiunile comise anterior, tânărul ar putea face încă doi ani de pușcărie pentru trecerea ilegală a frontieră.

Citește și: FOTO // ACCIDENT GROAZNIC în Taraclia: Un șofer internat în spital după ce s-a răsturnat cu mașina

Total
0
Shares
Total
0
Share